Lid worden!


Als je lid wordt van KPJ Oud Gastel word je voortaan iedere maand op de hoogte gehouden van allerlei activiteiten middels onze eigen KPJ-app! Verder krijg je bij de ‘eigen’ activiteiten ledenkorting op toegangsprijzen en/of vervoerskosten.

Lid worden kost je € 50,= per jaar, maar dat is toch nog niet iets om voor krom te moeten liggen. Vul daarom vlug onderstaand formulier in en maak het geld over naar KPJ Oud Gastel, zodat je niets meer hoeft te missen! De contributie bij onze KPJ is vergeleken met andere KPJ’s duurder, als je het bestand hier onder opent word je uitgelegd waarom dit duurder is en zullen je zien dat dit veel meevalt en je er heel veel moois voor terug krijgt!!

 

Ben je nog geen 18 en wil je wel lid worden?
Dat kan als je 15 t/m 17 jaar bent, je betaald dan € 25,= per jaar.
Hiervoor ben je dan (wanneer je 15 bent) wel uitgesloten om deel te nemen aan de taxiregeling voor schuurfeesten van andere KPJ´s en bezoek aan andere uitgaansgelegenheden zolang je nog geen 16 jaar bent.


Let op!!

Als je lid wordt in de maanden september tot en met december, dan betaal je maar de helft van de contributie voor dat jaar. 

 

Aanmeldingsformulier:

Graag de contributie overmaken naar :

NL 27 RABO 0141 1808 38

LET OP! Vergeet niet je naam erbij te vermelden.

uitleg-contributieverhoging

Privacy Statement.