Huisreglement JEUGD KPJ Oud Gastel


Hierbij het officiële gedeelte van Jeugd KPJ Oud Gastel. Om goede orde te houden binnen de Jeugd KPJ is het belangrijk dat jullie onze huisregels goed in acht nemen. Dit om onduidelijkheid te voorkomen en er samen een gezellige tijd van te maken. 

  • Er wordt GEEN alcohol genuttigd onder de 18 jaar. Dit wordt ook niet aan Jeugd KPJ leden uitgeschonken. Mocht je je toch niet aan deze regel kunnen houden is dit enkel op eigen verantwoording. We zijn bij ongehoord gedrag genoodzaakt je lidmaatschap bij de Jeugd KPJ te ontnemen. 
  • Leden gedragen zichzelf verantwoord en netjes tijdens alle activiteiten. WIJ ZIJN GEEN OPPAS! 
  • Opgeven kan uiterlijk tot de bepaalde datum op de opgavenpagina. Tevens heeft het bestuur dan nog te tijd om te kijken of het bij minimale opgaven door kan gaan of niet. Natuurlijk is het beter om je zo snel mogelijk op te geven, wij weten dan of we deel kunnen gaan nemen aan deze activiteit. De leden weten dan zeker dat ze meekunnen. 
  • Uiteraard is het voor het bestuur of de organisatie zeer lastig dat er op het laatste moment nog een heleboel wordt veranderd. Eerste spelregel is dan ook OPGEVEN = MEEGAAN en dus BETALEN… Uiteraard kan er op het laatste moment door omstandigheden altijd iets tussen komen. Geef dit netjes door aan de organisatie en per geval wordt er dan bekeken hoe er mee om te gaan. HOU HET OOK LEUK VOOR DE MENSEN DIE HET ORGANISEREN!!! 
  • Wanneer we op bezoek gaan bij een activiteitencentrum word je in nette kleding verwacht. Om te voorkomen dat er problemen ontstaan willen wij jullie vragen hier rekening mee te houden. Zo is het niet handig om dan klompen of werkschoenen aan te doen. 
  • Neem ten alle tijden je Identiteitsbewijs mee. Mocht er iets met een lid gebeuren kunnen wij meteen je gegevens doorgeven. 
  • Er worden foto's gemaakt tijdens onze evenementen. Deze zullen te vinden zijn of facebook, Instagram en tiktok. Je mag ons altijd volgen en onze pagina's delen mag natuurlijk ook altijd! 

 

Dit klinkt allemaal erger dan het is. We willen de Jeugd KPJ voor iedereen een gezellige en leuke plek houden. Vandaar dat deze huisregels van belang zijn om alles in goede banen te laten lopen! 

Wij hebben er zin in heb hopen je snel te zien bij een van onze activiteiten! 

 

Groetjes 

Commissie Jeugd KPJ Oud Gastel