Opgeven/Taxiregeling


Uitleg opgeven taxiregeling

 

Voor de mensen die gebruik willen maken van de taxiregeling, alles even op een rij.

De taxiregeling geldt voor Oud Gastel, Stampersgat en de Zegge. De kosten hiervoor bedragen €15.

Let op: Als je een taxiregeling vanuit Zegge besteld, dan geldt als opstapplaats altijd Café Kerkzicht, je hoeft dan dus geen opstapadres te vermelden.

 

Zo werkt het:

  1. Je geeft je eigen op voor het desbetreffende evenement op. (Op het online opgavesysteem).
  2. Als je gebruik wil maken van de taxiregeling vermeld dan ook wat het opstap adres is. Als je in Zegge opstapt, hoef je alleen de plaats (Zegge) te vermelden.
  3. De taxiregeling kost voor de leden van de KPJ Oud Gastel €12.50,- per persoon.
  4. Geef je eigen op tijd voordat de pagina sluit. Dit is bij elk evenement verschillend i.v.m. de kaarten die van te voren besteld/opgehaald moeten worden. De sluitingsdatum is bij elk evenement apart beschreven. Na het sluiten is er geen mogelijkheid meer om op te geven!
  5. De kosten van de taxi en het eventuele kaartje dienen overgemaakt te worden naar de volgende rekening:       NL 27 RABO 0141 1808 38
  6. Als de avond van het schuurfeest is aangebroken wordt je rond 21:00u opgehaald bij het betreffende adres. Vanuit het schuurfeest vertrekt de taxi weer rond sluitingstijd.(Dit wordt in de taxi vermeld)
  7. Als je nog vragen hebt over het opgeven of over de taxiregeling kun je contact opnemen met Rick de Rond; 0610787950
  8. Opgeven is betalen!!!  en te laat is te laat!!!
  9. Geen eten en drinken mee in de taxi/bus op de terugweg naar huis.

 

 

Zo simpel is het dus. Als je de 9 stappen hierboven aanhoud ben je er zeker van dat je, je kaartje op tijd in handen heb, en dat de taxi je komt ophalen.