Tweeduizend pk voor de liefhebber, bomvolle partytent voor de fan in Oud Gastel

Gepubliceerd op 8 mei 2018 om 18:57

OUD GASTEL - Pulling Gastel vierde haar tiende editie zaterdag groots. Twee nieuwe kleibanen, een heuse tank van de landmacht en natuurlijk de traditionele afsluiter in de festivaltent. Naar schatting waren er rond de 4000 bezoekers.

 

 

De lyrics van Jump for Joy door 2 Unlimited schreeuwen over het Oud Gastelse grasveld heen. Plots wordt de muziek onderbroken, het oorverdovend geluid van een opgevoerde dieselmotor knalt de muziek van de Nederlands-Belgische act uit je oren. Het geluid komt alsmaar dichterbij, tot de trekker langs raast. Het voelt alsof de aarde vanuit je voeten weg wordt getrild, tot de slede vastgrijpt in het klei en de trekker, met de voorwielen in de lucht, tot stilstand komt. Het voertuig wordt snel weer weggesleept en de baan weer glad gemaakt, klaar voor de volgende deelnemer, zodat het hele verhaal weer opnieuw kan beginnen.

 

Het volledige krantenstuk lees je op:https://www.bndestem.nl/roosendaal/tweeduizend-pk-voor-de-liefhebber-bomvolle-partytent-voor-de-fan-in-oud-gastel~abdf2cb4/

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.