Trekker en Kraan Behendigheid


Op 1e Pinksterdag wordt de jaarlijkse trekkerbehendigheidswedstrijden georganiseerd.Dit is al meer dan 40 jaar.  Het is hiermee een van de oudste activiteiten van onze KPJ.

Trekkerbehendigheid is een open toernooi voor mensen met een trekkerrijbewijs of die minimaal 18 jaar zijn om hun rijkunsten te vertonen. Hierbij wordt gestreden om de wisselbeker en andere prijzen. Iedereen, mits je voldoet aan bovengenoemde eisen mag dus meedoen.

Het is de bedoeling om na inschrijving op de dag zelf, een aantal proeven met zo min mogelijk strafpunten in een zo snel mogelijke tijd af te leggen. Sinds 2016 heeft het evenement nog een nieuwe dimensie gekregen. Er is een heus onderdeel in de vorm van kraanbehendigheid bij gekomen waarbij mensen ook hun vaardigheden op mobiele kranen kunnen tonen wat uiteraard ook meetelt voor het eindklassement. Al menige jaren vindt deze wedstrijd plaats aan de Pietseweg 21 bij de bekende familie Corsmit. Het voordeel van de trekkerbehendigheid van onze KPJ ten opzichte van andere wedstrijden is dat bij ons gereden wordt met trekkers die door mechanisatiebedrijven beschikbaar worden gesteld.

Je hoeft zelf geen trekker mee te nemen en daarom kan wederom iedereen meedoen.

 

Uitslagen:

  Uitslag 2009
  1242 downloads
  Uitslag 2010
  1222 downloads
  uitslag 2011
  1224 downloads
  Uitslag 2012
  1245 downloads